Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

OenoGuide – kompletní portfolia Erbslöh na exportních trzích.

OenoGuide – kompletní portfolia Erbslöh na exportních trzích.

OenoGuide_Erbsloeh

 

Mohlo by Vás také zajímat

3. září 2020, Marína Opltová

NOVÉ kvasinky Oenoferm® Rheingau F3

Nové kvasinky Rheingau F3 pro ryzlinkové odrůdy, které jsou vhodné pro výrobu vysoce kvalitních vín pro dlouhé zrání. Doporučujeme pro odrůdy: Ryzlink rýnský, Chardonnay, Rulandské bílé, Veltlínské zelené, Sauvignon Blanc, Müller-Thurgau, Bacchus. Přečíst

31. srpna 2017, Marína Opltová

Prevence a řešení sirky ve víně

Sirka, nebo odborně reduktivní aroma ve víně je nepříjemný přípach ve víně, který je způsobený nízkomolekulárními sirnými sloučeninami. Ty ve víně mohou vznikat z různých důvodů a ne všechny jsou již přesně objasněny, jde ale o chybu v technologii výroby. Určité rizikové faktory pro vznik sirky mají základ už ve vinici. Takovým rizikovým faktorem je například použití sirným postřiků před sklizní. Přečíst