Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

NOVÉ kvasinky Oenoferm® Rheingau F3

Selektované kvasinky pro ryzlinkové odrůdy z Univerzity Geisenheim – Oenoferm® Rheingau F3 – jsou vhodné pro výrobu vysoce kvalitních vín pro dlouhé zrání. Vína vynikají extenzivním aroma a vyvážeností v chuti. Během zrání vína nabývají na komplexnosti a dominantním expresivním ovocném projevu. Rychlý nástup fermentace. Optimální teplota fermentace 16°C – 22°C.

Doporučujeme pro odrůdy: Ryzlink Rýnský, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rulandské bílé

Mohlo by Vás také zajímat

31. srpna 2017, Marína Opltová

Prevence a řešení sirky ve víně

Sirka, nebo odborně reduktivní aroma ve víně je nepříjemný přípach ve víně, který je způsobený nízkomolekulárními sirnými sloučeninami. Ty ve víně mohou vznikat z různých důvodů a ne všechny jsou již přesně objasněny, jde ale o chybu v technologii výroby. Určité rizikové faktory pro vznik sirky mají základ už ve vinici. Takovým rizikovým faktorem je například použití sirným postřiků před sklizní. Přečíst

13. července 2020, Marína Opltová

OenoGuide – kompletní portfolia Erbslöh na exportních trzích.

OenoGuide katalog obsahuje technologická doporučení a využití široké palety produktů firmy Erbslöh Geisenheim GmbH souvisejících s výrobou vína. Přečíst