Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

NOVÉ kvasinky Oenoferm® Rheingau F3

Selektované kvasinky pro ryzlinkové odrůdy z Univerzity Geisenheim – Oenoferm® Rheingau F3 – jsou vhodné pro výrobu vysoce kvalitních vín pro dlouhé zrání. Vína vynikají extenzivním aroma a vyvážeností v chuti. Během zrání vína nabývají na komplexnosti a dominantním expresivním ovocném projevu. Rychlý nástup fermentace. Optimální teplota fermentace 16°C – 22°C.

Doporučujeme pro odrůdy: Ryzlink Rýnský, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rulandské bílé

Mohlo by Vás také zajímat

13. července 2020, Marína Opltová

OenoGuide – kompletní portfolia Erbslöh na exportních trzích.

OenoGuide katalog obsahuje technologická doporučení a využití široké palety produktů firmy Erbslöh Geisenheim GmbH souvisejících s výrobou vína. Přečíst

17. srpna 2020, Marína Opltová

OenoGuide Erbslöh Novinky pro rok 2020/21

OenoGuide katalog obsahuje novinky produktů firmy Erbslöh pro rok 2020/21. Oenoferm®Rheingau F3 - selektované kvasinky pro ryzlinkové odrůdy vhodné pro výrobu vysoce kvalitních vín pro dlouhé zrání. Dubové Alternativy - produkty z řady e.Staves a e.Bois® jsou ideálním řešením pro finalizaci a zvýraznění aromatického profilu vína, zlepšení textury a stabilizace barvy vína. Oenoferm® MProtect - Metschnikowia pulcherrima je inovativní řešení proti rozvoji nežádoucích mikroorganismů. VEGAN - Trend pro budoucnost. Oenoferm® CHA dostává nový název – kvalita zůstává! Přečíst