Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Postřikový plán – Hobby 2023

Postřikový plán – Hobby 2023

Představujeme nový postřikový plán pro ošetření vinic – Podpora optimálního růstu a ochrany révy vinné

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit náš nový postřikový plán pro ošetření vinic, který byl pečlivě vypracován naším odborným týmem. Tento plán je zaměřen na poskytování optimální péče která Vám pomůže dosáhnout maximální kvality hroznů a větších výnosů ve vašem vinohradu.

Náš postřikový plán vychází z dlouholetých zkušeností a odborných poznatků ve vinohradnictví. Je navržen tak, aby efektivně řešil problémy spojené s chorobami a škůdci, které mohou ovlivnit růst a zdraví vinné révy.

Je sestaven tak, aby poskytoval účinnou ochranu vinic před různými chorobami a škůdci, zatímco minimalizuje negativní dopady na životní prostředí.
Zahrnuje informace o doporučených postřicích, jejich časovém rozvrhu a použití v různých fázích růstu révy vinné. Plán je navržen tak, aby poskytoval komplexní ochranu proti nemocem a škůdcům, které jsou často spojeny s pěstováním révy.

Pokud máte zájem o produkty z našeho postřikového plánu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace týkající se cen a dostupnosti našich produktů.

 

*V případě zájmu o přípravky pro profesionální uživatele nás kontaktujte. Rádi Vám zpracujeme nabídku na konkrétní přípravky a poradíme se sestavením aktuálního postřikového plánu.

 

 

*ke stažení: PRONECO – Postřikový plán 2023

Mohlo by Vás také zajímat

31. srpna 2017, Marína Opltová

Dubové alternativy

V současné době se při výrobě vín velmi často uplatňují různé dubové alternativy, které částečně nahrazují tradiční ležení vína v dřevěném sudu, jako jsou dubové čipsy, kostky, prkna a podobně. Pomocí těchto alternativ je možné dosáhnout velmi různorodých účinků na vaše vína. Přečíst

1. září 2017, Aneta Vařáková

Co způsobuje Brettanomyces?

Už při malém počtu buněk může být dost nebezpečný, protože může kdykoliv začít vytvářet těkavé fenoly. Kromě těkavých fenolů mohou Brettanomyces syntetizovat celou řadu dalších látek, které mohou být odpovědné za zatuchlé aroma, nebo po myšině. Přečíst