Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Korková zátka ušitá na míru Vašemu vínu

Korková zátka ušitá na míru Vašemu vínu

Mohlo by Vás také zajímat

31. srpna 2017, Marína Opltová

Odkyselování moštu / vína

Při jednoduchém odkyselené vína se z vína odstraní pouze kyselina vinná (KV), ne kyselina jablečná (KJ). Nedoporučuje se pro to snižování kyselin jednoduchým odkyselováním o více než 1 g/l KV. Pokud ve víně nezůstane méně než 0,5 – 1 g/l KV hrozí ve víně zemitá chuť. Přečíst

12. února 2021, Marína Opltová

Bílkovinná stabilita (bentotest + tepelno-chladový test)

Bílkovinná stabilita + doporučení dávky bentonitu k dočiření (bentotest + tepelno-chladový test) Přečíst