Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Korková zátka ušitá na míru Vašemu vínu

Korková zátka ušitá na míru Vašemu vínu

Mohlo by Vás také zajímat

12. února 2021, Marína Opltová

Bílkovinná stabilita (bentotest + tepelno-chladový test)

Bílkovinná stabilita + doporučení dávky bentonitu k dočiření (bentotest + tepelno-chladový test) Přečíst

31. srpna 2017, Marína Opltová

Mannoproteiny jako hlavní činitel plnosti a potenciálu vína

Mannoproteiny jsou přírodní složky buněčných stěn kvasinek, které se uvolňují už během alkoholového kvašení z aktivních kvasinek do vína. Ležení na jemných kalech způsobuje další uvolňování mannoproteinů díky autolýze odumřelých kvasinkových buněk. Tím se lépe zapracuje vzniklý alkohol, vína budou harmoničtější a získají na komplexnosti. Přečíst