Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

OenoGuide Erbslöh Novinky pro rok 2020/21

OenoGuide Erbslöh Novinky pro rok 2020/21

OenoGuide_extra_Erbsloeh_2020_2021

Mohlo by Vás také zajímat

1. září 2017, Aneta Vařáková

Co způsobuje Brettanomyces?

Už při malém počtu buněk může být dost nebezpečný, protože může kdykoliv začít vytvářet těkavé fenoly. Kromě těkavých fenolů mohou Brettanomyces syntetizovat celou řadu dalších látek, které mohou být odpovědné za zatuchlé aroma, nebo po myšině. Přečíst

20. září 2023, Marína Opltová

Kampaň 2023 v laboratoři PRONECO

v akreditované laboratoři PRONECO od 23.09.2023 k běžné otevírací době přidáváme i sobotní provoz Přečíst