Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

OenoGuide Erbslöh Novinky pro rok 2020/21

OenoGuide Erbslöh Novinky pro rok 2020/21

OenoGuide_extra_Erbsloeh_2020_2021

Mohlo by Vás také zajímat

27. srpna 2020, Marína Opltová

Kampaň 2020 v laboratoři PRONECO

Rozbory moštů a mladých vín Příjem vzorků na prodejně KLENTNICE do 13:00 hod. – výsledky ještě týž den! Příjem posledních vzorků laboratoř RAKVICE do 14:00 hod. – výsledky ještě týž den! Přečíst

31. srpna 2017, Marína Opltová

Prevence a řešení sirky ve víně

Sirka, nebo odborně reduktivní aroma ve víně je nepříjemný přípach ve víně, který je způsobený nízkomolekulárními sirnými sloučeninami. Ty ve víně mohou vznikat z různých důvodů a ne všechny jsou již přesně objasněny, jde ale o chybu v technologii výroby. Určité rizikové faktory pro vznik sirky mají základ už ve vinici. Takovým rizikovým faktorem je například použití sirným postřiků před sklizní. Přečíst