Naše moderní akreditovaná vinařská laboratoř v Rakvicích nabízí komplexní služby pro vinaře od roku 2001. Laboratoř provádí jak běžné analytické rozbory, tak speciální rozbory vína a moštu včetně určování stability vína před lahvováním.
Pro milovníky vína je zásadní, aby víno jiskřilo a bylo vizuálně přitažlivé. Finalizace vín proto předpokládá jejich čiření, krášlení za účelem odstranění termolabilních bílkovin, které mohou způsobovat zákaly nebo sraženiny. Vinařům nabízíme stanovení bílkovinné stability, kdy víno projde tepelno – chladovým testem, při kterém buď dojde k vysrážení bílkoviny (nestabilní) nebo je víno čiré (stabilní).
Odborný tým laboratoře se na Vás těší každý pracovní den od 7:00 do 15:30.
Parkování přímo před vchodem do laboratoře.
Objednávka: https://www.proneco.cz/wp-content/uploads/2020/09/Objednavka-rozboru-laborator-nova-norma-082020.pdf