Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Bílkovinná stabilita (bentotest + tepelno-chladový test)

Bílkovinná stabilita (bentotest + tepelno-chladový test)

Naše moderní akreditovaná vinařská laboratoř v Rakvicích nabízí komplexní služby pro vinaře od roku 2001. Laboratoř provádí jak běžné analytické rozbory, tak speciální rozbory vína a moštu včetně určování stability vína před lahvováním.

Pro milovníky vína je zásadní, aby víno jiskřilo a bylo vizuálně přitažlivé. Finalizace vín proto předpokládá jejich čiření, krášlení za účelem odstranění termolabilních bílkovin, které mohou způsobovat zákaly nebo sraženiny. Vinařům nabízíme stanovení bílkovinné stability, kdy víno projde tepelno – chladovým testem, při kterém buď dojde k vysrážení bílkoviny (nestabilní) nebo je víno čiré (stabilní).

Odborný tým laboratoře se na Vás těší každý pracovní den od 7:00 do 15:30.

Parkování přímo před vchodem do laboratoře.

Objednávka: https://www.proneco.cz/wp-content/uploads/2020/09/Objednavka-rozboru-laborator-nova-norma-082020.pdf

Bílkovinná stabilita 7

Mohlo by Vás také zajímat

24. července 2023, Aneta Vařáková

Aktuálně na Vinicích!!

V těchto dnech můžeme očekávat díky vysokým teplotám a ovlhčení listů po bouřkách velmi intenzivní tlak padlí révy. Proto doporučujeme... Přečíst

24. září 2022, Marína Opltová

Říjnové akce v prodejnách PRONECO

Vinařská sezóna je v plném proudu, naše prodejny jsou připraveny, sklady plné, laboratoř pracuje v plném nasazení všech laborantek, i v sobotu. Stavte se u nás v Klentnici nebo Rakvicích, teď je ten správný čas koupit vše potřebné na sezónu pro vaše vinařství.   Přečíst