Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Bílkovinná stabilita (bentotest + tepelno-chladový test)

Bílkovinná stabilita (bentotest + tepelno-chladový test)

Naše moderní akreditovaná vinařská laboratoř v Rakvicích nabízí komplexní služby pro vinaře od roku 2001. Laboratoř provádí jak běžné analytické rozbory, tak speciální rozbory vína a moštu včetně určování stability vína před lahvováním.

Pro milovníky vína je zásadní, aby víno jiskřilo a bylo vizuálně přitažlivé. Finalizace vín proto předpokládá jejich čiření, krášlení za účelem odstranění termolabilních bílkovin, které mohou způsobovat zákaly nebo sraženiny. Vinařům nabízíme stanovení bílkovinné stability, kdy víno projde tepelno – chladovým testem, při kterém buď dojde k vysrážení bílkoviny (nestabilní) nebo je víno čiré (stabilní).

Odborný tým laboratoře se na Vás těší každý pracovní den od 7:00 do 15:30.

Parkování přímo před vchodem do laboratoře.

Objednávka: https://www.proneco.cz/wp-content/uploads/2020/09/Objednavka-rozboru-laborator-nova-norma-082020.pdf

Bílkovinná stabilita 7

Mohlo by Vás také zajímat

13. července 2020, Marína Opltová

OenoGuide – kompletní portfolia Erbslöh na exportních trzích.

OenoGuide katalog obsahuje technologická doporučení a využití široké palety produktů firmy Erbslöh Geisenheim GmbH souvisejících s výrobou vína. Přečíst

3. září 2020, Marína Opltová

NOVÉ kvasinky Oenoferm® Rheingau F3

Nové kvasinky Rheingau F3 pro ryzlinkové odrůdy, které jsou vhodné pro výrobu vysoce kvalitních vín pro dlouhé zrání. Doporučujeme pro odrůdy: Ryzlink rýnský, Chardonnay, Rulandské bílé, Veltlínské zelené, Sauvignon Blanc, Müller-Thurgau, Bacchus. Přečíst