Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Kampaň 2020 v laboratoři PRONECO

ROZBORY MOŠTŮ A MLADÝCH VÍN
Příjem vzorků na prodejně KLENTNICE do 13:00 hod. – výsledky ještě týž den!
Příjem posledních vzorků laboratoř RAKVICE do 14:00 hod. – výsledky ještě týž den! 

 

Využijte služeb naší akreditované laboratoře
• rychlost
• přesnost
• odbornost celého týmu
Otevírací doba laboratoře: pondělí – pátek 7:00 – 15:30 hod.

Mohlo by Vás také zajímat

17. srpna 2020, Marína Opltová

OenoGuide Erbslöh Novinky pro rok 2020/21

OenoGuide katalog obsahuje novinky produktů firmy Erbslöh pro rok 2020/21. Oenoferm®Rheingau F3 - selektované kvasinky pro ryzlinkové odrůdy vhodné pro výrobu vysoce kvalitních vín pro dlouhé zrání. Dubové Alternativy - produkty z řady e.Staves a e.Bois® jsou ideálním řešením pro finalizaci a zvýraznění aromatického profilu vína, zlepšení textury a stabilizace barvy vína. Oenoferm® MProtect - Metschnikowia pulcherrima je inovativní řešení proti rozvoji nežádoucích mikroorganismů. VEGAN - Trend pro budoucnost. Oenoferm® CHA dostává nový název – kvalita zůstává! Přečíst

1. září 2017, Admin

Co způsobuje Brettanomyces?

Už při malém počtu buněk může být dost nebezpečný, protože může kdykoliv začít vytvářet těkavé fenoly. Kromě těkavých fenolů mohou Brettanomyces syntetizovat celou řadu dalších látek, které mohou být odpovědné za zatuchlé aroma, nebo po myšině. Přečíst