Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Kampaň 2022 v laboratoři PRONECO

Vážení zákazníci,

sezóna v akreditované laboratoři PRONECO je v plném proudu a již od 24.09.2022 k běžné otevírací době přidáváme i sobotní provoz:

příjem vzorků v sobotu:

  • v laboratoři v Rakvicích 7.00 – 10.00 hod.
  • na prodejně Klentnici 8.00 – 9.00 hod.

LABORATOŘ Rakvice provozní doba

pracovní dny od 7.00 do 15.30 – příjem posledních vzorků do 14.00 hod. – výsledky ještě týž den!

sobota od 7.00 do 10.00

Příjem vzorků prodejna Klentnice

pracovní dny od 7.30 do 13.00 – výsledky ještě týž den!

sobota od 8.00 do 9.00

 

Využijte odborné enologické poradenství a naše dlouholeté zkušenosti.

  • rychlost
  • přesnost
  • odbornost celého týmu

Pracujeme v plném nasazení všech laborantek!

Těšíme se na vás.

Mohlo by Vás také zajímat

1. září 2017, Aneta Vařáková

Co způsobuje Brettanomyces?

Už při malém počtu buněk může být dost nebezpečný, protože může kdykoliv začít vytvářet těkavé fenoly. Kromě těkavých fenolů mohou Brettanomyces syntetizovat celou řadu dalších látek, které mohou být odpovědné za zatuchlé aroma, nebo po myšině. Přečíst

31. srpna 2017, Marína Opltová

Prevence a řešení sirky ve víně

Sirka, nebo odborně reduktivní aroma ve víně je nepříjemný přípach ve víně, který je způsobený nízkomolekulárními sirnými sloučeninami. Ty ve víně mohou vznikat z různých důvodů a ne všechny jsou již přesně objasněny, jde ale o chybu v technologii výroby. Určité rizikové faktory pro vznik sirky mají základ už ve vinici. Takovým rizikovým faktorem je například použití sirným postřiků před sklizní. Přečíst