Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Kampaň 2023 v laboratoři PRONECO

Vážení zákazníci,

sezóna v akreditované laboratoři PRONECO je v plném proudu a již od 23.09.2023 k běžné otevírací době přidáváme i sobotní provoz.

Příjem vzorků v soboty:

Laboratoř Rakvice 7.00 – 10.00 hod.

Prodejna Klentnice 8.00 – 9.00 hod.

LABORATOŘ Rakvice provozní doba

pracovní dny od 7.00 do 15.30 – příjem posledních vzorků do 14.00 hod. – výsledky ještě týž den!

sobota od 7.00 do 10.00

Příjem vzorků prodejna Klentnice

pracovní dny od 7.30 do 13.00 – výsledky ještě týž den!

sobota od 8.00 do 9.00

Využijte odborné enologické poradenství a naše dlouholeté zkušenosti.

  • rychlost
  • přesnost
  • odbornost celého týmu

Pracujeme v plném nasazení všech laborantek!

Těšíme se na vás.

Mohlo by Vás také zajímat

13. července 2020, Marína Opltová

OenoGuide – kompletní portfolia Erbslöh na exportních trzích.

OenoGuide katalog obsahuje technologická doporučení a využití široké palety produktů firmy Erbslöh Geisenheim GmbH souvisejících s výrobou vína. Přečíst

31. srpna 2017, Marína Opltová

Prevence a řešení sirky ve víně

Sirka, nebo odborně reduktivní aroma ve víně je nepříjemný přípach ve víně, který je způsobený nízkomolekulárními sirnými sloučeninami. Ty ve víně mohou vznikat z různých důvodů a ne všechny jsou již přesně objasněny, jde ale o chybu v technologii výroby. Určité rizikové faktory pro vznik sirky mají základ už ve vinici. Takovým rizikovým faktorem je například použití sirným postřiků před sklizní. Přečíst