Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Kampaň 2020 v laboratoři PRONECO

ROZBORY MOŠTŮ A MLADÝCH VÍN
Příjem vzorků na prodejně KLENTNICE do 13:00 hod. – výsledky ještě týž den!
Příjem posledních vzorků laboratoř RAKVICE do 14:00 hod. – výsledky ještě týž den! 

 

Využijte služeb naší akreditované laboratoře
• rychlost
• přesnost
• odbornost celého týmu
Otevírací doba laboratoře: pondělí – pátek 7:00 – 15:30 hod.

Mohlo by Vás také zajímat

31. srpna 2017, Marína Opltová

Prevence a řešení sirky ve víně

Sirka, nebo odborně reduktivní aroma ve víně je nepříjemný přípach ve víně, který je způsobený nízkomolekulárními sirnými sloučeninami. Ty ve víně mohou vznikat z různých důvodů a ne všechny jsou již přesně objasněny, jde ale o chybu v technologii výroby. Určité rizikové faktory pro vznik sirky mají základ už ve vinici. Takovým rizikovým faktorem je například použití sirným postřiků před sklizní. Přečíst

13. července 2020, Marína Opltová

OenoGuide – kompletní portfolia Erbslöh na exportních trzích.

OenoGuide katalog obsahuje technologická doporučení a využití široké palety produktů firmy Erbslöh Geisenheim GmbH souvisejících s výrobou vína. Přečíst