Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Bílkovinná stabilita (bentotest + tepelno-chladový test)

Bílkovinná stabilita (bentotest + tepelno-chladový test)

Naše moderní akreditovaná vinařská laboratoř v Rakvicích nabízí komplexní služby pro vinaře od roku 2001. Laboratoř provádí jak běžné analytické rozbory, tak speciální rozbory vína a moštu včetně určování stability vína před lahvováním.

Pro milovníky vína je zásadní, aby víno jiskřilo a bylo vizuálně přitažlivé. Finalizace vín proto předpokládá jejich čiření, krášlení za účelem odstranění termolabilních bílkovin, které mohou způsobovat zákaly nebo sraženiny. Vinařům nabízíme stanovení bílkovinné stability, kdy víno projde tepelno – chladovým testem, při kterém buď dojde k vysrážení bílkoviny (nestabilní) nebo je víno čiré (stabilní).

Odborný tým laboratoře se na Vás těší každý pracovní den od 7:00 do 15:30.

Parkování přímo před vchodem do laboratoře.

Objednávka: https://www.proneco.cz/wp-content/uploads/2020/09/Objednavka-rozboru-laborator-nova-norma-082020.pdf

Bílkovinná stabilita 7

Mohlo by Vás také zajímat

14. května 2021, Marína Opltová

Produkce šumivého vína

Stručný průvodce výrobou šumivého vína, od klasického stylu po více individuální speciality. Přečíst

17. srpna 2020, Marína Opltová

OenoGuide Erbslöh Novinky pro rok 2020/21

OenoGuide katalog obsahuje novinky produktů firmy Erbslöh pro rok 2020/21. Oenoferm®Rheingau F3 - selektované kvasinky pro ryzlinkové odrůdy vhodné pro výrobu vysoce kvalitních vín pro dlouhé zrání. Dubové Alternativy - produkty z řady e.Staves a e.Bois® jsou ideálním řešením pro finalizaci a zvýraznění aromatického profilu vína, zlepšení textury a stabilizace barvy vína. Oenoferm® MProtect - Metschnikowia pulcherrima je inovativní řešení proti rozvoji nežádoucích mikroorganismů. VEGAN - Trend pro budoucnost. Oenoferm® CHA dostává nový název – kvalita zůstává! Přečíst