Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

LalBrew® New England 11 g (Lallemand)

LalBrew® New England 11 g (Lallemand)

Kmen kvasinek vybraných speciálně pro svou schopnost produkovat jedinečný ovocný esterový profil typický pro voňavé Ale z východního pobřeží USA. Typická, pro piva kvašená s těmito kvasinkami, je tropická a ovocná esterová vůně, dominuje zejména broskev. Díky expresi enzymu β-glukosidázy může LalBrew® New England podporovat biotransformaci chmele a zvýraznit chmelovou chuť a aroma. LalBrew® New England vykazuje střední až vysoký útlum se střední sedimentací, což z něj činí ideální volbu pro pivní styl New England IPA.

  • sedimentace: střední
  • tolerance alkoholu: 9% ABV
  • teplota kvašení: 15-22 ° C
  • dávkování: 11g na 20 l mladiny

Návod k použití 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.

Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.

NEWENGLAND AMERICAN EAST COAST ALE YEAST

Nový kmen kvasinek na New England IPU koupíte zde: https://www.domovarnik.cz/index.php?route=product/product&product_id=2672

Mohlo by Vás také zajímat

2. listopadu 2023, Marína Opltová

Novinka v prodeji kniha „Mikrobiologie v pivovarnictví“

Příležitost zakoupit knihu s podpisem autora není běžnou událostí, proto pro prvních deset zákazníku exkluzivně nabízíme takový kousek na obohacení Vaši knihovny. Přečíst

8. března 2020, Marína Opltová

Chmel Moutere (Nový Zéland)

Chmel Moutere (Nový Zéland) Přečíst