Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Novinka v prodeji kniha „Mikrobiologie v pivovarnictví“

Novinka v prodeji kniha „Mikrobiologie v pivovarnictví“

Aktuálně máme v prodeji novou knihu Mikrobiologie v pivovarnictví. Křest knihy proběhl 19.10.2023, je určená pro sládky, majitele, sladaře, homebrewery, ekonomy, výrobní ředitele a každého s osvíceným zájmem o rozvoj pivovarnictví a sladovnictví.

Jak už se stalo tradicí, my jako správný „domovarník“, kterému záleží na podpoře pivovarnictví a propagaci dobrého jména českého piva, knihu nejen prodáváme, ale jsme i finančně podpořili její vznik.

Mikrobiologie v pivovarnictví obsahuje sedm kapitol a přílohy.

  • Teoretický úvod
    Mikrobiologie v teorii
    Bakterie mléčného kvašení
    Základní biochemické aspekty fermentace
    Mikrobiologie kvasinek v praxi pivovarského kvašení
    Hygiena a sanitace
    Mikrobiologická kontrola
    Mikrobiologická kontrola v pivovaru
    Průkaz stanovení mikroorganismů
    Praktické postupy
    Rychlé metody mikrobiologické kontroly
    HACCP
    Legislativa
    Senzorická analýza
    Orientační přehled kontaminantů pivovarské výroby

Jedinečná příležitost zakoupit knihu s podpisem autora není běžnou událostí, proto pro prvních deset zákazníku exkluzivně nabízíme takový mimořádný kousek na obohacení Vaši knihovny.

Koupit knihu zde: https://www.domovarnik.cz/kniha-mikrobiologie-v-pivovarnictvi

Mohlo by Vás také zajímat

12. dubna 2021, Marína Opltová

Nově v prodeji sazenice okrasných chmelů!

Od začátku letošního jara jsou poprvé oficiálně v prodeji. Přečíst

21. dubna 2020, Aneta Vařáková

Recept: India Pale Ale 15º

India Pale Ale je chmelený styl piva v širší kategorii piv zvaných Pale Ale, tedy světlých svrchně kvašených piv. Přečíst