Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Novinka v prodeji kniha „Mikrobiologie v pivovarnictví“

Novinka v prodeji kniha „Mikrobiologie v pivovarnictví“

Aktuálně máme v prodeji novou knihu Mikrobiologie v pivovarnictví. Křest knihy proběhl 19.10.2023, je určená pro sládky, majitele, sladaře, homebrewery, ekonomy, výrobní ředitele a každého s osvíceným zájmem o rozvoj pivovarnictví a sladovnictví.

Jak už se stalo tradicí, my jako správný „domovarník“, kterému záleží na podpoře pivovarnictví a propagaci dobrého jména českého piva, knihu nejen prodáváme, ale jsme i finančně podpořili její vznik.

Mikrobiologie v pivovarnictví obsahuje sedm kapitol a přílohy.

  • Teoretický úvod
    Mikrobiologie v teorii
    Bakterie mléčného kvašení
    Základní biochemické aspekty fermentace
    Mikrobiologie kvasinek v praxi pivovarského kvašení
    Hygiena a sanitace
    Mikrobiologická kontrola
    Mikrobiologická kontrola v pivovaru
    Průkaz stanovení mikroorganismů
    Praktické postupy
    Rychlé metody mikrobiologické kontroly
    HACCP
    Legislativa
    Senzorická analýza
    Orientační přehled kontaminantů pivovarské výroby

Jedinečná příležitost zakoupit knihu s podpisem autora není běžnou událostí, proto pro prvních deset zákazníku exkluzivně nabízíme takový mimořádný kousek na obohacení Vaši knihovny.

Koupit knihu zde: https://www.domovarnik.cz/kniha-mikrobiologie-v-pivovarnictvi

Mohlo by Vás také zajímat

1. července 2020, Marína Opltová

Nová odrůda chmele, vyšlechtěná v tradiční pěstitelské oblasti Alsaska ve Francii.

Elixir je robustní a komplexní chmel, který nabízí jedinečné aroma koňaku, kůže a tabáku, které jsou zavinuty do chutí sladkých citrusových plodů a růžových lístků. Přečíst

4. března 2021, Marína Opltová

Plzeňský slad Eraclea®

Plzeňský slad Eraclea® se vyrábí ze špičkové odrůdy ječmene Eraclea, má příjemně sladově sladkou chuť s jemnými tóny medu. Přečíst