Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Pozor – změny v názvech preparátů Erbslöh a LaLittorale

Pozor – změny v názvech preparátů Erbslöh a LaLittorale

Vážení zákazníci. V sezoně 2018 došlo k přejmenování, nebo ukončení výroby některých přípravků produkovaných společnostmi Erbslöh a LaLittorale. Věnujte prosím pozornost níže uvedené tabulce. V prvním sloupci naleznete původní název produktu. Ve druhém sloupci je název nový. Ve třetím sloupci jsou u zrušených výrobků doporučené alternativní produkty.

* U výrobků označených hvězdičkou probíhá doprodej – jsou na skladě

Původní název Nový název Doporučená alternativa pro již zrušené produkty
*Albuvin
*Feroplex
FloraClar
LittoFresh Most
FloraClar Adsorb
LittoFresh Liquid
FloraClar Sense
LittoFresh Sense
Hydrogum
Stabiverek
Hydrogum Bio
SweetGum Bio
*IOC-18-2007
Oenoferm® CHA F3
LiitoClarvinyl
Erbslöh Clarvinyl
Littognome S
SweetGum
LittoLevure Cabernet
Oenoferm® Cabernet F3
LittoLevure CHA
Oenoferm® CHA F3
LittoLevure Chardonnay
Oenoferm® Chardonnay F3
LittoLevure Complexe
Oenoferm® Complexe F3
LittoLevure Elégance
Oenoferm® Elégance F3
LittoLevure Merlot
Oenoferm® Merlot F3
LittoLevure Pink
Oenoferm® Pink F3
*LittoLevure Sauvignon
Oenoferm® X-thiol
Oenoferm® Rouge F3
*Seccoferm® F3
Oenoferm® X-treme
Litto Tabs
Oenodose 5 gr.
*Solution Sulfureuse P18
Solution Sulfureuse P15     NEU
Littozym Brillance
Trenolin® Opti DF
Littozym Sur lies
Trenolin® Sur lies
Littozym Xtract
Trenolin® Xtract
Trenolin® Premium Red PLUS
Trenolin® Xtract
Trenolin® Flot DF
Trenolin® Flot Plus

Mohlo by Vás také zajímat

31. srpna 2017, Marína Opltová

Mannoproteiny jako hlavní činitel plnosti a potenciálu vína

Mannoproteiny jsou přírodní složky buněčných stěn kvasinek, které se uvolňují už během alkoholového kvašení z aktivních kvasinek do vína. Ležení na jemných kalech způsobuje další uvolňování mannoproteinů díky autolýze odumřelých kvasinkových buněk. Tím se lépe zapracuje vzniklý alkohol, vína budou harmoničtější a získají na komplexnosti. Přečíst

3. září 2017, Aneta Vařáková

Ošetření hroznů a moštů

Z prvních důležitých postupů při výrobě vína je správné ošetření hroznů a odkalení. Samozřejmě to závisí na daném ročníku. Měli bychom docílit co nejkvalitnější hrozny z vinic, aby nebyli poškozené a napadené houbovými chorobami. Přečíst