Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Nově v naší nabídce můžete najít slady německého výrobce IREKS

Nově v naší nabídce můžete najít slady německého výrobce IREKS

Tradiční bavorský výrobce sladů pro řadu významných pivovarů. Sladovna byla založena roku 1856, od té doby produkuje slad prvotřídní kvality. Úspěch jejích produktů je založen částečně na investicích do inovativních technologií a na pečlivém výběru všech surovin, což začíná již během smluvních objednávek na vypěstování obilí.

Momentálně máme v nabídce základní slady Plzeňský, Pale Ale a Mnichovský. Mnichovský slad z této sladovny je zajímavý svou barevností, která je mezi klasickým Mnichovským sladem 1 (15 EBC) a Mnichovským sladem 2 (25 EBC), což je pro řadu pivovarníků zajímavá alternativa.

Mnichovský slad

Z karamelových sladů jsme do nabídky zařadili slad Karamelový teak, který má barvu stejnou jako klasický „český“ karamelový slad a je k němu chuťově zajímavou alternativou.

Karamelový slad – týkové dřevo

Dalším karamelovým sladem je Karamelový mahagon podporující tělo piva a dodávající načervenalou mahagonovou barvu, tento produkt je perfektní při vaření piv typu RED Ale.

Karamelový mahagonový slad

Sladovna a hostinec rodiny Ruckdeschelů v centru Kulmbachu.

Mohlo by Vás také zajímat

13. listopadu 2020, Marína Opltová

WINTER ALE

Pivní styl vánočních piv přeje nápadům a boření konvencí. Přečíst

3. prosince 2022, Marína Opltová

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA na prodejně v Rakvicích

Rozhodli jsme se udělat Vám na Mikuláše radost a připravili jsme pro Vás Mikulášský týden!! Od 5.12. do 11.12. na prodejně v Rakvicích 20% sleva na více než 40 druhů řemeslných piv. Přečíst