Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

PIVAŘKA na druhou – Průvodce domácího sládka

PIVAŘKA na druhou – Průvodce domácího sládka

Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část, která umožní bezproblémové vaření domácího piva i úplným začátečníkům. Ovšem i ostřílení praktici zde najdou velké množství praktických rad a návodů pro svou další práci. Kniha je samozřejmě opatřena i bohatou fotografickou přílohou, tabulkami, které vám usnadní přepočty, a kapitolami o historii vaření piva.

Všechny recepty jsou optimalizovány na stejné množství piva a počítají s dostupností vstupních surovin na českém trhu. A proti prvnímu vydání jsou optimalizovány tak, aby byly přístupné i úplným začátečníkům.

PIVAŘKA 2 vám otevře zcela nový a netušený svět chutí a vůní! A v nejednom z vás jistě vyvolá i touhu experimentovat… máme ji skladem!

Naše společnost PRONECO, s.r.o. je jedním z partnerů, kteří knihu podpořili a jejich loga můžete nalézt na zadní obálce.

https://www.domovarnik.cz/kniha-pivarka-2

Mohlo by Vás také zajímat

1. září 2017, Ing. Peter Krajčík

Fermentace ciderů – faktory které ovlivňují zdravou fermentaci

Jedním z nejčastějších problémů producentů ciderů je ukončená fermentace se smyslovými hodnoceními, které si přejí. Práce s přírodními produkty si vyžaduje znalosti mnoho proměnných a dynamických atributů. Přečíst

14. září 2020, Marína Opltová

LalBrew® New England 11 g (Lallemand)

Nový kmen kvasinek na New England IPU Přečíst