Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

KOSTELECKÉ CHMELOVÁREK 2024 a sleva 10% na přivezené objednávky

KOSTELECKÉ CHMELOVÁREK 2024 a sleva 10% na přivezené objednávky

Jak už se stalo tradicí, i letos podpoříme XV. ročník mezinárodní konference „KOSTELECKÉ CHMELOVÁREK“ – vyhlášené setkání domácích pivovarníků, amatérských sládků s jejich profesionálními kolegy i laickou veřejností, které spojuje vášeň pro vaření piva v domácích podmínkách. Konference nabízí blok zajímavých přednášek, živou diskuzi, rozmanité druhy piv a pivních stylů na čepu, vzájemné ochutnávky, a hlavně degustační soutěž o GRAND PRIX Kostelce u Holešova.

Pořadatelům jsme pro oceněné vítěze každé ze 7 kategorií degustační soutěže darovali kvalitní produkty na vaření piva i reklamní mikiny s logem „domovarnik“. Vítězové soutěže dostanou dárky v hodnotě více než 1.500,- Kč:

I pro VÁS, kdo se chystáte 9.3. 2024 do Kostelce u Holešova jsme připravili SPECIÁLNÍ AKCI: přivezeme Vám Vaše objednávky na Chmelovárek a k tomu přidáme slevu 10% na objednané zboží. Stačí do objednávky zadat slevový kupón „kostelec24“, v dopravě „osobní odběr – Prodejna Rakvice“. Akce platí pro objednávky učiněné v eshopu www.domovarnik.cz  do 8.3.2024 do 12:00h.

Těšíme se na setkání!

Pořadatelům přejeme ať se akce vydaří a hodně štěstí všem soutěžícím!

 

Mohlo by Vás také zajímat

3. prosince 2022, Marína Opltová

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA na prodejně v Rakvicích

Rozhodli jsme se udělat Vám na Mikuláše radost a připravili jsme pro Vás Mikulášský týden!! Od 5.12. do 11.12. na prodejně v Rakvicích 20% sleva na více než 40 druhů řemeslných piv. Přečíst

2. září 2023, Marína Opltová

Pivní kvasinky YeastFlow se slevou 15%

V září u nás na e-shopu zakoupíte tekuté pivní kvasinky YeastFlow za skvělé ceny se slevou 15% Přečíst