Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Kostelecké Chmelovárek a sleva 10% na přivezené objednávky

Kostelecké Chmelovárek a sleva 10% na přivezené objednávky

Jak už se stalo tradicí, i letos se chystáme první březnovou sobotu, tedy 4.3.2023 na KOSTELECKÉ CHMELOVÁREK. Jako správný „domovarník“ se nejen zúčastníme, ale i podpoříme, nejlepší domovarníckou akci na Moravě.
Kostelecké Chmelovárek je vyhlášené setkání domácích pivovarníků, amatérských sládků s jejich profesionálními kolegy i laickou veřejností, které spojuje vášeň pro vaření piva v domácích podmínkách. Domácí vaření piva, tzv. homebrewing se stalo velkým hobby a získává spoustu nových příznivců, kteří si vaří své vlastní originální pivo.

Konference nabízí již tradičně blok zajímavých přednášek, živou diskuzi, rozmanité druhy piv a pivních stylů na čepu, vzájemné ochutnávky, ale hlavně degustační soutěž o GRAND PRIX.

Pořadatelům jsme pro oceněné vítěze jednotlivých kategorií degustační soutěže darovali 7 dárkových poukazů na nákup v našem e-shopu a tekuté pivní kvasnice od producenta YeastFlow.

I pro VÁS, kdo se chystáte do Kostelce jsme připravili SPECIÁLNÍ AKCI: přivezeme Vám Vaše objednávky na Chmelovárek a k tomu přidáme slevu 10% na objednané zboží. Stačí do objednávky zadat slevový kupón „kostelec23“ a v dopravě „osobní odběr – Prodejna Rakvice“.

Akce platí pro objednávky učiněné v eshopu www.domovarnik.cz od 23.2. do 2.3.2023 do 16:00.
Těšíme se na setkání a Vaše tipy na rozšíření pivního sortimentu na e-shopu www.domovarnik.cz.

Pořadatelům přejeme ať se akce vydaří a hodně štěstí všem soutěžícím!

 

Mohlo by Vás také zajímat

9. října 2023, Marína Opltová

SLEVA 8% na SLADY z britské sladovny Simpsons

Aktuálně v AKCI SLADY z britské sladovny Simpsons, vhodné například na oblíbený styl NEIPA Přečíst

30. listopadu 2023, Marína Opltová

Vánoční dárkové poukazy

Lámete si hlavu, s výběrem dárku ? Udělejte radost dárkovým poukazem v hodnotě 500, 1000 nebo 2000,- Kč, určený na nákup na e-shopu www.domovarnik.cz nebo v našich prodejnách v Rakvicích i Klentnici. Přečíst