Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Kostelecké Chmelovárek a sleva 10% na přivezené objednávky

Kostelecké Chmelovárek a sleva 10% na přivezené objednávky

Jak už se stalo tradicí, i letos se chystáme první březnovou sobotu, tedy 4.3.2023 na KOSTELECKÉ CHMELOVÁREK. Jako správný „domovarník“ se nejen zúčastníme, ale i podpoříme, nejlepší domovarníckou akci na Moravě.
Kostelecké Chmelovárek je vyhlášené setkání domácích pivovarníků, amatérských sládků s jejich profesionálními kolegy i laickou veřejností, které spojuje vášeň pro vaření piva v domácích podmínkách. Domácí vaření piva, tzv. homebrewing se stalo velkým hobby a získává spoustu nových příznivců, kteří si vaří své vlastní originální pivo.

Konference nabízí již tradičně blok zajímavých přednášek, živou diskuzi, rozmanité druhy piv a pivních stylů na čepu, vzájemné ochutnávky, ale hlavně degustační soutěž o GRAND PRIX.

Pořadatelům jsme pro oceněné vítěze jednotlivých kategorií degustační soutěže darovali 7 dárkových poukazů na nákup v našem e-shopu a tekuté pivní kvasnice od producenta YeastFlow.

I pro VÁS, kdo se chystáte do Kostelce jsme připravili SPECIÁLNÍ AKCI: přivezeme Vám Vaše objednávky na Chmelovárek a k tomu přidáme slevu 10% na objednané zboží. Stačí do objednávky zadat slevový kupón „kostelec23“ a v dopravě „osobní odběr – Prodejna Rakvice“.

Akce platí pro objednávky učiněné v eshopu www.domovarnik.cz od 23.2. do 2.3.2023 do 16:00.
Těšíme se na setkání a Vaše tipy na rozšíření pivního sortimentu na e-shopu www.domovarnik.cz.

Pořadatelům přejeme ať se akce vydaří a hodně štěstí všem soutěžícím!

 

Mohlo by Vás také zajímat

8. března 2020, Marína Opltová

Chmel Moutere (Nový Zéland)

Chmel Moutere (Nový Zéland) Přečíst

8. března 2020, Marína Opltová

CRYO chmel je tady!

Dodává šťavnatou, svěží ovocnost do zastudena chmelných piv. Mimořádně vhodné na všechny typy IPA. Přečíst