Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Novinka v prodeji kniha „Mikrobiologie v pivovarnictví“

Novinka v prodeji kniha „Mikrobiologie v pivovarnictví“

Aktuálně máme v prodeji novou knihu Mikrobiologie v pivovarnictví. Křest knihy proběhl 19.10.2023, je určená pro sládky, majitele, sladaře, homebrewery, ekonomy, výrobní ředitele a každého s osvíceným zájmem o rozvoj pivovarnictví a sladovnictví.

Jak už se stalo tradicí, my jako správný „domovarník“, kterému záleží na podpoře pivovarnictví a propagaci dobrého jména českého piva, knihu nejen prodáváme, ale jsme i finančně podpořili její vznik.

Mikrobiologie v pivovarnictví obsahuje sedm kapitol a přílohy.

  • Teoretický úvod
    Mikrobiologie v teorii
    Bakterie mléčného kvašení
    Základní biochemické aspekty fermentace
    Mikrobiologie kvasinek v praxi pivovarského kvašení
    Hygiena a sanitace
    Mikrobiologická kontrola
    Mikrobiologická kontrola v pivovaru
    Průkaz stanovení mikroorganismů
    Praktické postupy
    Rychlé metody mikrobiologické kontroly
    HACCP
    Legislativa
    Senzorická analýza
    Orientační přehled kontaminantů pivovarské výroby

Jedinečná příležitost zakoupit knihu s podpisem autora není běžnou událostí, proto pro prvních deset zákazníku exkluzivně nabízíme takový mimořádný kousek na obohacení Vaši knihovny.

Koupit knihu zde: https://www.domovarnik.cz/kniha-mikrobiologie-v-pivovarnictvi

Mohlo by Vás také zajímat

8. března 2020, Marína Opltová

Kostelecké chmelovárek 2020

11. ročník konference amatérských sládků Přečíst

2. září 2023, Marína Opltová

Pivní kvasinky YeastFlow se slevou 15%

V září u nás na e-shopu zakoupíte tekuté pivní kvasinky YeastFlow za skvělé ceny se slevou 15% Přečíst