Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

PIVAŘKA na druhou – Průvodce domácího sládka

PIVAŘKA na druhou – Průvodce domácího sládka

Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část, která umožní bezproblémové vaření domácího piva i úplným začátečníkům. Ovšem i ostřílení praktici zde najdou velké množství praktických rad a návodů pro svou další práci. Kniha je samozřejmě opatřena i bohatou fotografickou přílohou, tabulkami, které vám usnadní přepočty, a kapitolami o historii vaření piva.

Všechny recepty jsou optimalizovány na stejné množství piva a počítají s dostupností vstupních surovin na českém trhu. A proti prvnímu vydání jsou optimalizovány tak, aby byly přístupné i úplným začátečníkům.

PIVAŘKA 2 vám otevře zcela nový a netušený svět chutí a vůní! A v nejednom z vás jistě vyvolá i touhu experimentovat… máme ji skladem!

Naše společnost PRONECO, s.r.o. je jedním z partnerů, kteří knihu podpořili a jejich loga můžete nalézt na zadní obálce.

https://www.domovarnik.cz/kniha-pivarka-2

Mohlo by Vás také zajímat

8. března 2020, Marína Opltová

Chmel Moutere (Nový Zéland)

Chmel Moutere (Nový Zéland) Přečíst

3. dubna 2024, Marína Opltová

Litomyšlský korbel 2024 a sleva 10% na přivezené objednávky

Litomyšlský korbel je soutěž domácích vařičů piva, která se koná v minipivovaru Veselka Litomyšl, a jak už se stalo naši tradicí, i letos akci podpoříme. Pro VÁS, kdo se chystáte do Litomyšle, jsme připravili AKCI: přivezeme Vám Vaše objednávky a k tomu přidáme slevu 10% na objednané zboží. Stačí do objednávky zadat slevový kupón „litomysl24“ a v dopravě „osobní odběr – Prodejna Rakvice“. Přečíst