Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

VinoStab® 2.0 – Krystalická stabilita bez kompromisů

VinoStab® 2.0 – Krystalická stabilita bez kompromisů

Novinka v naší nabídce pro profesionální vinaře!

VinoStab® 2.0 od Erbslöh je druhá generace tekuté karboxymethylcelulózy sodné (CMC) byla vyvinutá pro dokonalou krystalickou stabilizaci bílých a růžových vín bez rizika sedimentace.

  •  Výrazně vyšší filtrabilita než klasické CMC
  •  Dlouhodobá stabilita vůči krystalizaci vinného kamene
  •  Bez vlivu na senzoriku – chuť, barvu ani aroma neovlivňuje
  •  Možno plnit ihned po aplikaci, bez čekání

Jak potvrzuje i laboratorní test (viz graf), VinoStab® 2.0 zůstává filtračně stabilní i při vysokém dávkování (400 ml/100 L).

Dávkování: 100–400 ml / 100 L vína

Dostupné balení: 1, 5, 20 kg (i palety)

Doporučujeme aplikaci až jako poslední krok před lahvováním. Pro šumivá vína i možnost aplikace do tiráže.

https://www.domovarnik.cz/vinostab

Máte dotazy? Chcete si vyžádat vzorek nebo technický list? Napište nám  obchod@proneco.cz nebo prodejna@proneco.cz

 

Mohlo by Vás také zajímat

24. července 2023, Aneta Vařáková

Aktuálně na Vinicích!!

V těchto dnech můžeme očekávat díky vysokým teplotám a ovlhčení listů po bouřkách velmi intenzivní tlak padlí révy. Proto doporučujeme... Přečíst

31. srpna 2017, Marína Opltová

Odkyselování moštu / vína

Při jednoduchém odkyselené vína se z vína odstraní pouze kyselina vinná (KV), ne kyselina jablečná (KJ). Nedoporučuje se pro to snižování kyselin jednoduchým odkyselováním o více než 1 g/l KV. Pokud ve víně nezůstane méně než 0,5 – 1 g/l KV hrozí ve víně zemitá chuť. Přečíst