Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Nově u nás v nabídce! Produkty BIOCONT na ochranu rostlin.

Nově u nás v nabídce! Produkty BIOCONT na ochranu rostlin.

Biologická ochrana rostlin je metoda ochrany, která proti škůdcům a chorobám využívá jejich predátory, parazity a přípravky na bázi virů, bakterií a hub nebo rostlinné extrakty.

PROČ ZVOLIT BIOLOGICKOU OCHRANU MÍSTO BĚŽNÉ CHEMICKÉ?

Prostředky biologické ochrany jsou šetrné k životnímu prostředí, jsou bezpečné pro člověka i pro domácí zvířata. Jejich použití není škodlivé pro užitečný hmyz a ostatní necílové organismy. Biologické postřiky na rozdíl od chemických nezanechávají žádné škodlivé látky na ošetřených rostlinách a v půdě. Produkty jsou ve velké míře používány profesionálními zemědělci na ochranu vinic, sadů i polních plodin. Než se dostane produkt do prodeje, prochází několikaletým testováním účinnosti.

Všechny živé organismy v přírodě mají své přirozené nepřátele. Každý druh hmyzu má v přírodních ekosystémech mnoho svých predátorů a díky tomu nedochází k přemnožování jednotlivých druhů. Pokud v prostředí, kde žijí škůdci, tyto užitečné organismy chybí, pak je splněna jedna za základních podmínek kalamitního přemnožování škůdců. Přemnožené škůdce je možné likvidovat chemicky nebo biologicky. BIOCONT produkty dávají přednost variantě druhé. Ke škůdci nasadit ve správný čas a ve správné dávce jeho původního nepřítele.

Přijďte se podívat k nám na prodejnu do Rakvic a vyzkoušet.

https://www.potrebyprovinare.cz/index.php?route=product/product&product_id=2510

https://www.potrebyprovinare.cz/index.php?route=product/product&product_id=2520

https://www.potrebyprovinare.cz/index.php?route=product/product&product_id=2511

 

Mohlo by Vás také zajímat

31. srpna 2017, Marína Opltová

Prevence a řešení sirky ve víně

Sirka, nebo odborně reduktivní aroma ve víně je nepříjemný přípach ve víně, který je způsobený nízkomolekulárními sirnými sloučeninami. Ty ve víně mohou vznikat z různých důvodů a ne všechny jsou již přesně objasněny, jde ale o chybu v technologii výroby. Určité rizikové faktory pro vznik sirky mají základ už ve vinici. Takovým rizikovým faktorem je například použití sirným postřiků před sklizní. Přečíst

3. března 2024, Marína Opltová

KOSTELECKÉ CHMELOVÁREK 2024 a sleva 10% na přivezené objednávky

Pro všechny co pojedou 9.3.2024 do Kostelce u Holešova jsme připravili SPECIÁLNÍ AKCI - přivezeme vám Vaše objednávky a přidáme slevu 10% na objednané zboží. Přečíst