Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

LalBrew® New England 11 g (Lallemand)

LalBrew® New England 11 g (Lallemand)

Kmen kvasinek vybraných speciálně pro svou schopnost produkovat jedinečný ovocný esterový profil typický pro voňavé Ale z východního pobřeží USA. Typická, pro piva kvašená s těmito kvasinkami, je tropická a ovocná esterová vůně, dominuje zejména broskev. Díky expresi enzymu β-glukosidázy může LalBrew® New England podporovat biotransformaci chmele a zvýraznit chmelovou chuť a aroma. LalBrew® New England vykazuje střední až vysoký útlum se střední sedimentací, což z něj činí ideální volbu pro pivní styl New England IPA.

  • sedimentace: střední
  • tolerance alkoholu: 9% ABV
  • teplota kvašení: 15-22 ° C
  • dávkování: 11g na 20 l mladiny

Návod k použití 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.

Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.

NEWENGLAND AMERICAN EAST COAST ALE YEAST

Nový kmen kvasinek na New England IPU koupíte zde: https://www.domovarnik.cz/index.php?route=product/product&product_id=2672

Mohlo by Vás také zajímat

23. dubna 2020, Marína Opltová

Waimea – ovocná chmelová bomba z Nového Zélandu

Single hop Ale 13° Waimea - po nalití do sklenice na Vás dýchne koktejl ovocných vůní, po napití ucítíte příjemnou grepovou hořkost s velmi jemnými tóny borovice a v hlavě se usadí myšlenka, že Waimea je prostě boží. Přečíst

4. května 2020, Marína Opltová

Otevírací doba našich prodejen a laboratoře

Od pondělí 4.5.2020 jsou prodejny i laboratoř opět v provozu dle běžné otevírací doby. Přečíst