Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Kapsle a uzávěry na lihoviny

Kapsle a uzávěry na lihoviny

Na uzavírání lihovin se dnes nejvíce používají šroubové uzávěry. Široký sortiment nabízí bulharská firma Artemis, se kterou již léta úzce spolupracujeme.

Na výběr jsou různá barevná provedení ze standardních barev nebo ze vzorníku Pantone i různé velikosti dle druhu lahve

  • průměr: 18 až 31,5mm
  • délka: 12 až 60mm
  • Dle přání je možný potisk na boční i vrchní straně uzávěru.Uzávěr:

EPE – polyetylenová, tloušťka 1,8mm, hustota 350

Pourer – řízený průtokový dávkovač, který je navržen tak, aby těsně zapadl do horní části hrdla lahve a umožnil to, aby tekutiny protékaly soustavou rychlostí

VINOTWIST – BT- Watzke

Standardní rozměr šroubových uzávěrů 30x60mm nabízí i rakouská firma BT-Watzke. Pod názvem Vinotwisty jsou běžně používané na víno, ale lze je použít i na uzavření destilátu. Na výběr je široká paleta barev i potisk dle Vašeho přání.

Uzávěr:

EPE- Speciální vložka pro destiláty

– bez PVC složek

– 15% – 50% alkoholu.

Korkové uzávěry

Další možnost je použití korku a záklopky. Nejlepší volbou jsou přírodní korky. Portugalská firma M.A.Silva nabízí až 6 druhů přírodních korků ve 3 různých rozměrech.

Rakouská firma Schiesser nabízí kromě přírodních korků i tzv. T-Bar zátky. Na výběr jsou 3 třídy přírodních korků v různých rozměrech nebo také v kónickém provedení.

T-Bar zátky (Griffkorky) se vyrábí ve 3 variantách: s dřevěnou hlavičkou, s plastovou hlavičkou nebo celokorkové. Možnost přizpůsobit rozměr typu lahve.

Všechny zátky je možné na přání potisknout.

Všechny typy korkových zátek je vhodné doplnit záklopkou. Typy záklopek jsou stejné jako na víno, které nabízíme od firmy BT-Watzke nebo Herti-M.

  • Thermozáklopky
  • Polycapy
  • Cínové záklopky
  • Alucapy