Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

OTEVÍRACÍ DOBA O SVÁTCÍCH 2020

OTEVÍRACÍ DOBA O SVÁTCÍCH 2020

Vážení zákazníci, obchodní partneři, dodavatelé,

dovolte, abychom Vás s předstihem informovali, že ve dnech od 21.12.2020 do 04.01.2021 budeme mít upravenou otevírací dobu na našich prodejnách i laboratoři. Abychom zajistili zpracování a distribuci Vašich zásilek/objednávek včas, prosíme Vás, abyste nám objednávky zasílali s dostatečným časovým předstihem.

Poslední expedice objednávek z e-shopu přepravní společností Zasilkovna.cz: 18.12.2020 do 14.00 hod.

Poslední expedice objednávek z e-shopu přepravní společností WE/DO a DPD: 21.12.2020 do 14.00 hod.

(Přepravci upozorňují na rozvoz BEZ GARANCE doručení před 24.12.2020)

Poslední OSOBNÍ odběr objednávek z e-shopu na prodejně Rakvice: 21.12.2020 do 15.00 hod.

 

 

OTEVÍRACÍ DOBA O SVÁTCÍCH 2020 PRODEJNA A LABORATOR RAKVICE A PRODEJNA KLENTNICE

Mohlo by Vás také zajímat

31. srpna 2017, Marína Opltová

Zpracování jádrového ovoce na destiláty

K výrobě tohoto alkoholu poslouží především jablka a moštové hrušky. Pravé pálenky se vyrábějí z čistých odrůd jablek (např. Golden Delicious) nebo hrušek (Williams Christ), kdoule slouží jako surovina pro speciality. Regionálně se destiluje také jablečný a hruškový mošt. Přečíst

31. srpna 2017, Marína Opltová

Role enzymů při výrobě destilátu

Enzymy jsou proteiny (bílkoviny), které svou strukturou působí jako tzv. biokatalyzátory. Tato zvláštní vlastnost zajišťuje, že se urychlí určité biochemické reakce, resp. mohou probíhat. Bez enzymů nemůže fungovat látková výměna nebo trávící procesy. Přečíst